Terug naar overzicht

WSNP hoger beroep – alsnog in de schuldsanering?

WSNP hoger beroep: binnen 8 dagen!

Wilt u de schuldsanering in, maar heeft de rechtbank uw WSNP verzoek afgewezen? Onze advocaten kijken graag of er mogelijkheden zijn dat u alsnog tot de schuldsanering wordt toegelaten. Let op: WSNP hoger beroep dient binnen 8 dagen door een advocaat ingesteld te worden bij het Gerechtshof.

Wij verdiepen ons in uw zaak

Wij krijgen vaak te horen dat de zitting bij de rechtbank erg kort was en dat cliënten hierdoor niet de mogelijkheid hebben gehad om hun zaak goed naar voren te brengen. Deze mogelijkheid krijgt u in hoger beroep wel. Onze advocaten zorgen ervoor dat alles wat van belang is in uw zaak naar voren komt. Het komt nogal eens voor dat de rechter ten onrechte een WSNP-verzoek afwijst omdat de rechter is uitgegaan van onjuiste feiten of simpelweg niet heeft kennisgenomen van alle feiten. Is uw WSNP-aanvraag afgewezen of uw schuldsanering beëindigd? Dan kunt u binnen acht dagen in hoger beroep gaan.

Hoger beroep kost u vaak niets

Onze advocaten werken op pro deo basis. Namens u kan gefinancierde rechtsbijstand worden aangevraagd bij de Raad voor Rechtsbijstand. De kosten van rechtsbijstand worden dan betaald door de overheid en u bent slechts een inkomensafhankelijke eigen bijdrage verschuldigd. Bij WSNP-zaken heeft u normaliter de laagste eigen bijdrage van € 143,00. In veel gevallen kunt u bij uw gemeente bijzondere bijstand aanvragen voor deze eigen bijdrage. Indien u hiervoor in aanmerking komt dan kost het instellen van hoger beroep door een advocaat van ons kantoor u dus niets.

ISD Bollenstreek

Het voortraject wordt vaak door medewerkers van ISD Bollenstreek gedaan. Om goed inzicht te krijgen in uw zaak zullen onze advocaten contact opnemen met ISD Bollenstreek om zo alle relevante feiten en omstandigheden op tafel te krijgen.

Gratis gesprek op ons kantoor

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Tijdens een gratis gesprek op ons kantoor kunt u kennis maken met de in WSNP-gespecialiseerde advocaten mr. M.L. (Marloes) Ravensbergen-Brussee en mr. M. (Mitchell) Bathoorn en krijgt u bovendien inzicht of hoger beroep in uw geval haalbaar is. Gezien de zeer korte termijnen verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons kantoor op te nemen. Hoe meer tijd wij hebben, des te beter kunnen wij uw zaak voorbereiden. Bel vrijblijvend voor het maken van een afspraak naar 071 -36 10900