Werk

BOS Advocaten heeft ervaren arbeidsrechtadvocaten, waarvan Mitchell Bathoorn lid is van de specialisatievereniging Vereniging van Arbeidsrecht.

Doordat het arbeidsrecht voortdurend ontwikkelt en met regelmaat verandert, heeft dit gevolgen voor de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Een probleem op de werkvloer moet daarom zorgvuldig en adequaat worden aangepakt. Voor u is het van belang om op de hoogte te zijn van uw (rechts)positie, zodat u hiernaar kunt handelen.

Onze arbeidsrechtspecialisten kunnen u hierin van advies voorzien. Door onze uitgebreide en actuele kennis van het recht, kunt u met iedere arbeidsrechtelijke vraag bij ons terecht. Daarbij hebben onze specialisten veel ervaring met het ondersteunen van zowel werkgevers als werknemers. Zij zijn daarmee een gedegen sparringpartner voor iedere werkkwestie.

Wij ondersteunen u graag achter de schermen en treden naar voren zodra dat moet. Onze aanpak is betrokken en pragmatisch, waarbij uw (persoonlijke) belangen altijd centraal staan. Oplossingsgericht zoeken wij binnen en buiten de kaders naar antwoorden voor uw situatie.

In principe beogen wij problemen in een vroeg stadium op te lossen of zelfs te voorkomen. Daarnaast kunt u uiteraard ook in de rechtszaal op onze expertise rekenen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van arbeidsrecht? In de rechtertabel vindt u per arbeidsrechtelijk onderwerp meer specifieke informatie. Verder kunt u uiteraard contact opnemen met onze arbeidsrechtspecialisten.