Terug naar overzicht

Vacature stagiair(e) HBO Rechten

Ben jij rechtenstudent en op zoek naar een leerzame stageplek op een advocatenkantoor? BOS Advocaten is voor het studiejaar 2023-2024 op zoek naar een enthousiaste HBO-Rechten student om het team te versterken. De stage duurt bij ons tien maanden.

BOS Advocaten is een klein advocatenkantoor gevestigd in Noordwijkerhout. Bij ons kantoor werken drie zelfstandige advocaten en een juridisch medewerker. De drie advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden.

Gedurende de stage bij BOS Advocaten zullen wij je kennis laten maken met deze verschillende rechtsgebieden. Dit maakt een stage bij BOS Advocaten heel divers.

Daarnaast hangt er een gezellige en ontspannen sfeer binnen het kantoor. Er is genoeg ruimte om veel te leren van de advocaten en jurist. Wij zullen je op een intensieve manier begeleiden tijdens de stageperiode.

Als stagiair bij BOS Advocaten zal je plaats nemen bij het secretariaat. Je neemt de telefoon aan, ontvangt cliënten, verwerkt de post, gaat mee naar zittingen, schuift aan bij besprekingen en ondersteunt de advocaten bij verschillende juridische werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het schrijven van processtukken, het opstellen van brieven en het schrijven van blogs voor op de website.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature als HBO-Rechten stagiair bij BOS Advocaten en lijkt het je leuk om het team te versterken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar kantoor@bosadvocaten.nl. Je zult zo snel mogelijk iets van ons horen.