Mitchell Bathoorn

Onze advocaat mr. M. Bathoorn (Mitchell) heeft zijn rechtenstudie gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn Master Arbeidsrecht heeft hij bovendien op de Universiteit van Amsterdam de specialisatie ‘Arbeid en Sport’ gevolgd. Dit vanwege zijn bijzondere interesse in het sportrecht. Na zijn rechtenstudie vertrok hij voor enkele maanden naar Australië en Nieuw-Zeeland, om vervolgens vanaf 2011 enkele jaren aan de slag te gaan bij een advocatenkantoor in Den Haag. Vanaf juli 2017 heeft Mitchell zich als zelfstandig advocaat aangesloten bij Advocatenkantoor Bos in Noordwijkerhout.

Mitchell behandelt civiele zaken en is actief op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, sportrecht en het (algemene) verbintenissenrecht. De laatste jaren heeft hij veel proceservaring op deze rechtsgebieden opgedaan. Mitchell gaat altijd voor het maximale resultaat voor zijn cliënten en zal altijd voor de volle 100% opkomen voor hun belangen.

Rechtsgebiedenregister:

Mr. Bathoorn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene praktijk
– Arbeidsrecht
– Sociale zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.