Eva-Tetteroo

Eva Tetteroo

Onze stagaire Eva Tetteroo volgt een HBO-rechten studie aan Hogeschool Leiden. Momenteel zit zij het in het derde jaar van haar studie. In het kader van haar studie is zij in september vorig jaar begonnen met een één jaar lang durende stage bij ons kantoor.

BOS Advocaten biedt haar de kans om zich verder te verdiepen in de vele rechtsgebieden die binnen ons kantoor behandeld worden. Door de vele rechtsgebieden die binnen het kantoor behandeld worden, heeft zij een duidelijk beeld in welk rechtsgebied zij later werkzaam wil zijn. In het kader van haar studie, zal zij zich onder andere bezig houden met een onderzoek naar het betalen/ontvangen van huur tijdens de coronacrisis.  Naast het onderzoek houdt Eva zich bezig met verschillende werkzaamheden, zoals de telefoon opnemen en de advocaten ondersteunen met het schrijven van juridische stukken.

Na het afronden van haar HBO-rechtenstudie, zou zij graag door willen studeren aan de universiteit om in de toekomst werkzaam te kunnen zijn als advocaat.