mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (Marloes)

Contact:
T: 071 – 361 0900
E: m.l.ravensbergen@bosadvocaten.nl

Onze advocaat mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (Marloes) volgde haar rechtenstudie aan de Open Universiteit, gedurende welke periode zij werkzaam is geweest op een van de grootste gerechtsdeurwaarderskantoren van Nederland. Zij heeft zich daar gespecialiseerd in het huurrecht, incasso, beslag- en executierecht en trad op als gemachtigde tijdens comparities van partijen.

In 2014 heeft zij besloten de overstap naar de advocatuur te maken en zich aan te sluiten bij Advocatenkantoor Bos. Haar brede kennis en jarenlange ervaring maken haar de perfecte partner in tal van civiele juridische kwesties.

Marloes behandelt voornamelijk zaken op het gebied van het overeenkomstenrecht en verbintenissenrecht. In de meeste gevallen heeft een geschil betrekking op dat er een of meerdere afspraken niet zijn nagekomen, waardoor er schade is geleden. Vaak gaat het dan om geldvorderingen, waarbij haar ervaring in incasso goed van pas komt.  Niet alleen particulieren, maar ook MKB-ers of ZZP-ers kunnen bij haar terecht.  Speciaal voor ondernemers of particulieren die te maken hebben met onbetaalde vorderingen, heeft zij het incassopakket ontworpen. Voor ondernemers die de juridische aspecten van hun bedrijf willen laten beoordelen of juridische documenten (overeenkomsten, leveringsvoorwaarden) willen laten opstellen, kunnen gebruik maken van het MKB-pakket.

Rechtsgebieden:

Recente cursussen:

  • Succesvol procederen in hoger beroep (5 juli 2018) – De do’s en dont’s voor een geslaagd appel
  • Cursus jurisprudentie huurrecht (28 juni 2018) – Woonruimte – Bedrijfsruimte – Indeplaatsstelling – Opzegging – Renovatie
  • Juridische mogelijkheden bij wanprestatie (26 april 2018) – Praktische aanpak van de schuldenaar (…)
  • Tweedaagse verdiepingscursus ontslag (7 maart 2018 en 14 maart 2018) – Actuele ontwikkelingen en jurisprudentie
  • Cursus huurrecht (25 januari 2018) – Actuele ontwikkelingen in woonruimte en bedrijfsruimte
  • Basiscursus Burenrecht (2 november 2017) – Algemene beginselen – De grens – Verjaring – Actuele jurisprudentie
  • Tweedaagse verdiepingscursus de zieke werknemer (3 oktober 2017 en 10 oktober 2017) – Arbeidsongeschiktheid – Re-integratie – Ziekte – Ontslag – WIA en de WWZ