mr. H.W. Bos-Hagens (Hilde)

Contact:
T: 071 36 10900
E: h.w.bos-hagens@bosadvocaten.nl

Onze advocaat mr. H.W. Bos-Hagens (Hilde) volgde – na een economisch-juridische opleiding op de HEAO – de rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen en specialiseerde zich in het strafrecht aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie heeft zij een periode voor de politie in Zurich gewerkt en volgde zij diverse strafrechtelijke vakken aan de universiteit van Zurich.

Na haar beëdiging als advocaat is zij lange tijd in de omgeving Lisse werkzaam geweest. Ook is zij curator geweest in diverse grote faillissementen rond Schiphol en heeft zij een Grotius specialisatiecursus gevolgd op het gebied van het arbeidsrecht.

Al lange tijd is mr. Bos-Hagens geregistreerd mediator bij het Mfn. Zij richt zich met name op mediation in echtscheidingen en alle daaraan verwante conflicten, maar regelmatig mediate zij op het gebied van het arbeidsrecht en conflicten binnen (lokale bollen-)bedrijven. Daarnaast heeft zij recent de specialisatiecursus op het gebied van internationale kinderontvoering met succes afgerond.

Haar brede ervaring en opgedane kennis maken mr. Bos-Hagens een volhardende en bevlogen partner in uw juridische geschillen.

Rechtsgebieden:

Rechtsgebiedenregister:

mr. Bos-Hagens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Erfrecht
– Letselschaderecht
– Personen- en familierecht
– Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.