mr. E.M. Kooij (Marjolein)

Onze advocaat mr. E.M. Kooij (Marjolein) volgde de rechtenstudie aan de Universiteit Leiden, waar zij zich in de masterfase heeft gespecialiseerd in het strafrecht.

Na haar afstuderen en beëdiging als advocaat in 2010 heeft zij de bewuste keuze gemaakt zich niet aan een groot kantoor te verbinden, maar zich als zelfstandige aan te sluiten bij Advocatenkantoor Bos. De persoonlijke benadering van de cliënten die bij een klein kantoor hoort, vindt zij een belangrijk aspect van het vak.

In de praktijk raakte zij al gauw betrokken bij en gefascineerd door de meest uiteenlopende strafzaken, maar ook het familierecht. Zij heeft diverse specialisatiecursussen gevolgd om zich in die rechtsgebieden te verdiepen. Vooral op het gebied van scheiding, gezagskwesties en alimentatie ligt haar specialiteit. Ook behandelt zij geregeld zaken op gebied van contracten en overeenkomsten, voor particulieren en het MKB. Op het gebied van het strafrecht behandelt zij voornamelijk geweldsdelicten, vermogensdelicten, rijden onder invloed / snelheidsovertredingen en beklagzaken.

Haar gedrevenheid, oog voor detail en doortastendheid vormen haar kernkwaliteiten als advocaat.

Rechtsgebieden:

Contact:
T: 071 – 361 0900
E: e.m.kooij@bosadvocaten.nl