Ondernemingsrecht

Wij zijn zelf ondernemers en denken dus als een ondernemer. Veel ondernemers zijn al razend druk met hun product, winkel of dienst en hebben vaak geen tijd voor of zin in de juridische kant van het ondernemen. Terwijl dat juist heel belangrijk is. Vaak komt u er pas achter hoe belangrijk, als er een conflict is. Achter de schermen kunnen wij ervoor zorgen dat uw onderneming en alles dat daarbij komt kijken, juridisch dichtgetimmerd is.

Voorkomen beter dan genezen

Natuurlijk kunnen wij u bijstaan als het tot een conflict komt. Bijvoorbeeld met een klant die niet tevreden is, of niet betaalt. Of met een (onder)aannemer die gemaakte afspraken niet nakomt. Beter is het om dergelijke conflicten te voorkomen, bijvoorbeeld door het opstellen van goede algemene voorwaarden en het juridisch waterdicht bevestigen van een opdracht of gemaakte afspraken. Ook kunnen wij u adviseren over een goede dossiervoering rond personeel en contracten. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met u en uw bedrijf en bekijken wij wat uw bedrijf nodig heeft.

Verschillende belangen

Ondernemers hebben (vaak) te maken met vergunningen, (werknemers)geschillen, aansprakelijkheid, juridische constructies, overeenkomsten, verzekeringen, debiteuren en insolventie om maar eens enkele onderwerpen te noemen. De hiermee samenhangende (zakelijke- en) financiële belangen zijn vaak groot. De bijstand van een advocaat gespecialiseerd in het ondernemingsrecht is daardoor voor u als ondernemer van doorslaggevend belang. De advocaten van Advocatenkantoor Bos zijn zelf ondernemers en weten dus precies wat u als ondernemer nodig hebt en wat niet.

Heeft u te maken met een geschil (op de werkvloer) en/of wenst u van advies te worden voorzien? Als collega’s in de ondernemerswereld staat Advocatenkantoor Bos u graag bij! Neem dan
ook – uiteraard geheel vrijblijvend – contact op voor een intakegesprek bij Advocatenkantoor Bos op het kantoor aan de Westeinde no. 94L te (2211 XS) Noordwijkerhout. Wij zijn te allen tijde telefonisch bereikbaar op nummer 071 – 36 10900 . Uiteraard kunt u voorts een mail toezenden aan kantoor@bosadvocaten.nl

Wij zijn gespecialiseerd in (onder meer) de volgende vraagstukken: