MKB / ondernemers

Specialisten:
mr. H.W. Bos-Hagens (contact)
mr. E.M. Kooij (contact)
mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (contact)
mr. M. Bathoorn (contact)

Wij zijn zelf ondernemers en denken dus als een ondernemer. Veel ondernemers zijn al razend druk met hun product, winkel of dienst en hebben vaak geen tijd voor of zin in de juridische kant van het ondernemen. Terwijl dat juist heel belangrijk is. Vaak komt u er pas achter hoe belangrijk, als er een conflict is.

Natuurlijk kunnen wij u bijstaan als het tot een conflict komt. Bijvoorbeeld met een klant die niet tevreden is, of niet betaalt. Of met een (onder)aannemer die gemaakte afspraken niet nakomt. Beter is het om dergelijke conflicten te voorkomen, bijvoorbeeld door het opstellen van goede algemene voorwaarden en het juridisch waterdicht bevestigen van een opdracht of gemaakte afspraken. Ook kunnen wij u adviseren over een goede dossiervoering rond personeel en contracten. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met u en uw bedrijf en bekijken wij wat uw bedrijf nodig heeft.

Voor ondernemers hebben wij diverse vaste prijs constructies ontwikkeld. Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie met één van onze advocaten.