Advocaat Sassenheim

U schakelt ons in als u te maken krijgt met een juridisch probleem en een advocaat zoekt in de omgeving van Sassenheim. Wij kennen de wet, weten wat uw rechten zijn, denken in oplossingen en zullen proberen procedures te voorkomen. Wij schetsen een realistisch en helder beeld van de eventuele te volgen juridische procedures, de slagingskansen van de zaak en de te verwachten kosten. Om er zeker van te zijn onze kennis ‘up-to-date’ is, laten wij ons meerdere keren per jaar (verplicht) bijscholen.

Wij moeten ons altijd aan wettelijke beroeps- en gedragsregels houden en ons netjes en ethisch verantwoord gedragen. Dit staat bij ons voorop. Een advocaat laat zich leiden door uw belangen en kan u in alle eerlijkheid en openheid adviseren. Alles wat u met ons bespreekt, blijft tussen ons. Wij geloven in transparantie, eerlijkheid en deskundigheid.

Advocatenkantoor Bos is een samenwerkingsverband van drie zelfstandig gevestigde advocaten, allen als zodanig ingeschreven bij de Orde van Advocaten. Wij zijn elk op onze eigen vakgebieden gespecialiseerd:

mr. H.W. Bos-Hagens (Hilde)
Specialisatie: arbeidsrecht, jeugd(straf)recht, strafrecht, mediation, personen- en familierecht en algemeen verbintenissenrecht.
Contact: h.w.bos-hagens @ bosadvocaten.nl

mr. E.M. Kooij (Marjolein)
Specialisatie: strafrecht, gezag, echtscheiding, kinder- en partneralimentatie, omgangsregelingen en verbintenissenrecht.
Contact: e.m.kooij @ bosadvocaten.nl

mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (Marloes)
Specialisatie: huurrecht, incasso, beslag- en executierecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, verbintenissen- en goederenrecht.
Contact: m.l.ravensbergen @ bosadvocaten.nl

Advocaten

Meer informatie over de rechten en plichten van een advocaat, verwijzen wij u naar de website van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). De advocaten zijn alle aangesloten bij de NOvA.