Advocaat Oegstgeest

Op zoek naar een advocaat in Oegstgeest?

Bos Advocaten is gevestigd in Noordwijkerhout en is ongeveer op een kwartier afstand gelegen van Oegstgeest. Bij Bos Advocaten werken drie zelfstandige advocaten die u graag bijstaan. Iedere advocaat heeft zijn/haar eigen specialisaties. Doordat wij de wet kennen, weten we wat uw rechten zijn. Bij aanvang van de zaak schetsen wij een realistisch en helder beeld van uw rechtspositie. Wij informeren u over de juridische stappen die u kunt zetten, wat uw slagingskansen zijn en welke kosten u kunt verwachten.

Gratis en vrijblijvende afspraak

Wilt u weten of wij u kunnen helpen met uw juridische geschil? Bel vrijblijvend naar ons kantoor (tel: 071 36 10900) en wij kijken graag hoe wij u kunnen helpen. Indien wij mogelijkheden zien, nodigen wij u graag uit voor een gesprek op ons kantoor.

Een advocaat laat zich leiden door uw belangen en kan u in alle eerlijkheid en openheid adviseren. Alles wat u met ons bespreekt, blijft tussen ons. Wij geloven in transparantie, eerlijkheid en deskundigheid.

Pro deo

Wij begrijpen dat niet iedereen een advocaat kan betalen. Om die reden werkt ons kantoor ook op basis van pro deo. Dit betekent dat de kosten van rechtsbijstand worden vergoed door de overheid. Wel bent u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage verschuldigd. Wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Onze advocaten informeren u graag hierover.

Bos Advocaten

Bos Advocaten is een samenwerkingsverband van drie zelfstandig gevestigde advocaten, allen als zodanig ingeschreven bij de Orde van Advocaten. Klik hier om kennis te maken met onze advocaten. Om ervoor te zorgen dat de kennis van onze advocaten ‘up-to-date’ is, laten wij ons meerdere keren per jaar (verplicht) bijscholen.