Arbeidsrecht

Specialisten:
mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (contact)
mr. M. Bathoorn (contact)
mr. H.W. Bos-Hagens (contact)

Het arbeidsrecht regelt de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Zoekt u een advocaat op het gebied van arbeidsrecht? Wij staan zowel werkgevers als werknemers in geschillen binnen arbeidssituaties.

Bent u werkgever?

Als werkgever wordt u dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties. U moet arbeidsovereenkomsten opstellen, wordt geconfronteerd met disfunctionerende of zieke werknemers of u wilt een werknemer ontslaan. De advocaten van Advocatenkantoor Bos hebben jarenlange proces- en advieservaring binnen het arbeidsrecht. Wij kunnen u binnen dit vakgebied op het hoogste niveau bijstaan. Wilt u op de achtergrond een advocaat die met u meedenkt en u op termijn veel kosten bespaart? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Hieronder treft u een opsomming van de (meest voorkomende) zaken waarmee u als ondernemer geconfronteerd kunt worden:

Arbeidsovereenkomst 

Ontslag van een werknemer

Bent u werknemer?

Werknemers genieten extra bescherming volgens de wet.  Dit betekent onder meer dat een werkgever u niet zomaar mag ontslaan.

Wordt u geconfronteerd met ontslag? In dat geval adviseren wij u om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Wij kunnen hier samen met  u kijken naar een oplossing. Ook kunnen wij u helpen indien uw loon niet (of structureel te laat) wordt uitbetaald of indien u uw werkgever aansprakelijk wilt stellen voor letselschade.

Onze advocaten staan zowel werkgevers als werknemers bij. Door deze ervaring kunnen wij optimaal voor uw rechten kunnen opkomen. Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke arbeidsgeschillen, waarbij onze advocaten u graag bijstaan:

Ontslag 

Loonvordering / opbouw vakantiedagen

Letselschade (werkgeversaansprakelijkheid)

  • Lichamelijk letsel tijdens werk
  • Mentale / psychische schade door het werk (burn-out)
  • Beroepsziekte

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend naar 071 36 10900 of mail naar kantoor@bosadvocaten.nl.