Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt de verhoudingen tussen werkgever en werknemer. Zoekt u een advocaat op het gebied van arbeidsrecht? Wij staan zowel werkgevers als werknemers in geschillen binnen arbeidssituaties.

Bent u werkgever?

Als werkgever krijgt u te maken met arbeidsrechtelijke vraagstukken. U moet arbeidsovereenkomsten opstellen, wordt geconfronteerd met disfunctionerende of zieke werknemers of u wilt een werknemer ontslaan. Onze advocaten hebben jarenlange proces- en advieservaring binnen het arbeidsrecht. Wij kunnen u binnen dit vakgebied op het hoogste niveau bijstaan. Wilt u op de achtergrond een advocaat die met u meedenkt en u op termijn veel kosten bespaart? Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor. Hieronder treft u een opsomming van de (meest voorkomende) zaken waarmee u als ondernemer geconfronteerd kunt worden:

Bent u werknemer?

Werknemers genieten extra bescherming volgens de wet.  Dit betekent onder meer dat een werkgever u niet zomaar mag ontslaan. Wordt u geconfronteerd met ontslag? Of wordt uw loon niet uitbetaald? In dat geval adviseren wij u om een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Wij kunnen hier samen met  u kijken naar een oplossing. Door deze ervaring kunnen wij optimaal voor uw rechten kunnen opkomen. Hieronder enkele voorbeelden van mogelijke arbeidsgeschillen, waarbij onze advocaten u graag bijstaan:

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel vrijblijvend naar 071 36 10900 of mail naar kantoor@bosadvocaten.nl.