Onze aanpak

Wij zijn gericht op het verlenen van de best mogelijke rechtsbijstand. Dat mag u ook van ons verwachten: wij ontwikkelen ons continu door het volgen van cursussen, het onderlinge overleg binnen het team en ons uitgebreide netwerk met andere specialisten.

Doordat wij een klein kantoor zijn, heeft u direct contact met de specialist die u zoekt. Waar nodig werken wij samen aan uw zaak, als het probleem meerdere rechtsgebieden beslaat. Wij verlenen rechtsbijstand op het gebied van werk, wonen, familie, justitie, contracten en incasso.

Werkwijze

U heeft van A – Z uw eigen advocaat, die u kent en die naast u staat. Een betrokken en bevlogen partner in uw geschil.

Zodra u contact met ons kantoor opneemt, wordt u doorverbonden naar een advocaat die u verder te woord staat. Uw probleem wordt besproken en u kunt uw vragen stellen. Tijdens het gesprek wordt ons duidelijk of, en zo ja hoe, wij u kunnen helpen: soms bent u al een stuk op weg met wat tips, soms is er meer nodig. U krijgt van ons snel een helder plan de campagne waar u vérder mee kunt.

Kosten

Vooraf worden met u duidelijke afspraken gemaakt over de kosten. Wij houden onze werkzaamheden bij en brengen deze in rekening tegen een vooraf afgesproken uurtarief. De hoogte van dit uurtarief hangt af van de specialist die uw zaak behandelt. Sommige zaken lenen zich voor een vaste prijs.

Onze advocaten werken in bepaalde zaken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (ook wel ‘pro deo’ genoemd). De Raad voor Rechtsbijstand is de overheidsorganisatie die beslist of u daarvoor in aanmerking komt. Uw inkomen moet onder een bepaalde grens zitten en uw vermogen mag niet te hoog zijn. Meer informatie vindt u op www.rechtsbijstand.nl.