Ontslagen. Wat nu?

Specialist op het gebied van Arbeidsrecht

Collage3U bent ontslagen of er dreigt een ontslag? Wat kunt u in dat geval het beste doen? Onze advocaten hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen u hierbij bijstaan. Zo maakt u – in overleg met uw advocaat – de beste keuze en boekt u het beste resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel direct (Tel: 071-3610900) en wij plannen (vaak dezelfde dag nog) een afspraak met u in. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kunnen wij u inzicht geven in uw rechtspositie en tevens afspraken maken over de kosten van rechtsbijstand indien u zich door ons kantoor wil laten bijstaan. Doordat u zich door een ervaren advocaat laat bijstaan, levert het u (vrijwel altijd) meer op dan dat het u kost. Bovendien werken wij op pro deo basis (gesubsidieerde rechtsbijstand van de Raad voor Rechtsbijstand) indien u geen geld heeft om een advocaat te bekostigen.

Wat voor ontslag?

De reden van het ontslag kan verschillend zijn. Welke reden legt uw werkgever bij uw ontslag ten grondslag? In onderstaande artikelen kunt u meer lezen over verschillende soorten ontslag, zodat u meer te weten komt over uw situatie.

Gespecialiseerde Arbeidsrecht advocaat

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Arbeidsrecht en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers als werknemers bij en zijn zodoende in staat om vanuit beide perspectieven het beste advies te geven en de meest efficiënte oplossingen aan te dragen. Wilt u bijgestaan worden door één van onze advocaten? Wilt u het maximale resultaat behalen (in de vorm van een hogere ontslagvergoeding of mogelijk baanbehoud)? Bel vrijblijvend naar: 071 36 10900 en wij nodigen u graag uit voor een afspraak op ons kantoor.

mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (contact)
mr. M. Bathoorn (contact)