bibliotheek noordwijk

Juridisch spreekuur bibliotheek Noordwijk

Gratis juridisch advies

Vanaf januari 2018  heten wij u van harte welkom bij ons juridisch inloopspreekuur in de bibliotheek van Noordwijk. Het spreekuur is iedere 1e woensdag van de maand en elke 3e vrijdag van de maand van 14:00 uur tot 15:30 uur.

In februari 2018 zijn de spreekuren ingepland op woensdag 7 februari a.s. en vrijdag 16 februari a.s. van 14:00 uur tot 15:30 uur.

In maart 2018 zijn de spreekuren ingepland op woensdag 7 maart a.s. en vrijdag 16 maart a.s. van 14:00 uur tot 15:30 uur.

Twee keer per maand

Heeft u juridisch advies nodig? De advocaten van Advocatenkantoor Bos zitten 2 keer per maand voor u klaar om uw juridische vragen te beantwoorden. Het spreekuur in de bibliotheek van Noordwijk is gratis en vrijblijvend en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Wat voor soort vragen?

Heeft u ontslag gekregen? Heeft u problemen met uw huurwoning of heeft u misschien vragen over alimentatie? Heeft u problemen met uw uitkering? Voor al dit soort vragen kunt u langskomen bij het juridisch inloopspreekuur. De advocaten kunnen u inzicht geven in uw rechtspositie en adviseren hoe u het beste in uw situatie kunt handelen. Het spreekuur is van 14:00 uur tot 15:30 uur en iedereen wordt te woord gestaan op volgorde van binnenkomst. In verband met de privacy zullen de gesprekken plaatsvinden in een afgesloten ruimte. Alles wat met de advocaat wordt besproken valt bovendien onder zijn/haar beroepsgeheim.

Met wie heeft u het gesprek?

Het juridisch spreekuur wordt aangeboden door Advocatenkantoor Bos. Advocatenkantoor Bos is sinds 1986 gevestigd in Noordwijkerhout en het grootste advocatenkantoor in de Bollenstreek. Tijdens het juridisch spreekuur zult u worden geholpen door mr. Marjolein Kooij, mr. Marloes Ravensbergen-Brussee of mr. Mitchell Bathoorn. Wilt u weten wanneer het volgende spreekuur is? Hier treft u de agenda aan van de bibliotheek van Noordwijk.