Beëindiging arbeidscontract met wederzijds goedvinden

Snel een werknemer ontslaan

Wilt u een arbeidscontract beëindigen met een werknemer? U kunt hiervoor naar het UWV of de Kantonrechter gaan maar dit is kostbaar, onzeker en tijdrovend. De makkelijkste manier om een contract met een werknemer te beëindigen is met een vaststellingsovereenkomst. Onze advocaten kunnen u hierbij helpen. Zo bent u op een snelle manier van uw werknemer af. Wij zorgen er bovendien voor dat er een waterdichte vaststellingsovereenkomst wordt opgesteld.

Ruime ervaring

Heeft u een disfunctionerende werknemer, of een werknemer met een verstoorde arbeidsverhouding of heeft een werknemer zich ziek gemeld na de mededeling dat u hem/haar wilt ontslaan? Onze advocaten hebben ruime ervaring met dit soort situaties en kunnen ervoor zorgen dat snel van een werknemer af bent.

Inhoud van de vaststellingsovereenkomst

Als werkgever heeft u er groot belang bij dat in de vaststellingsovereenkomst alles en correct wordt vermeld. U wilt niet later alsnog een vordering krijgen wegens achterstallig loon of worden aangesproken op grond van werkgeversaansprakelijkheid. Onze advocaten hebben ruime ervaring in het opstellen van vaststellingsovereenkomsten en weten welke aspecten van belang zijn voor werkgevers.

Gratis gesprek

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de kosten zijn? Bel vrijblijvend naar 071 – 36 10 900 en een van onze advocaten informeren u graag verder.

Specialisten:
mr. M.L. Ravensbergen-Brussee (contact)
mr. M. Bathoorn (contact)